Előfizetői tartalom

Amikor 250 milliárdot technikai elemzés segítségével fektetnek be

Faluvégi Balázs
A technikai elemzést rengeteg magánbefektető és spekuláns használja. De mi a helyzet az intézményi befektetőkkel? Erről beszélgetettünk Kovács Lászlóval, az Union befektetési vezetőjével, aki 250 milliárd dolláros biztosítói eszközalap vagyon megfelelő befektetéséről gondoskodik. A podcast részből kiderül, hogy mennyire használják a technikai elemzést egy ekkora vagyon kezelése során, milyen eszközökre fókuszálnak, hogyan zajlik a döntéshozatali mechanizmus, mik voltak a sikeresebb és kevésbé sikeres pozícióik, illetve most mi várható a főbb pénzügyi piacokon.

Miben tér el a technikai elemzés használata egy portfólió menedzser saját befektetési és az alapkezelése között? Mekkora az intézményi döntéshozatalban a technikai elemzés szerepe? Mi az amit használnak a technikai elemzésből és mi az amit egyáltalán nem? Milyen indikátorokat, alakzatokat figyelnek? Melyik piacon mi működik jobban? Vannak technikai elemzés alapjan nehezen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái