Előfizetői tartalom

Megszorítások után pénzszórás? Mit okoz a Vodafone-ügy a költségvetésben?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének keddi adása. A mai műsor első részében azt járjuk körbe, hogy a kormány a költségvetést kiigazító, megszorító lépések után, miért költ 350 milliárd forintot a Vodafone felvásárlására, és mindez hogyan hat vissza a költségvetésre. Egyebek mellett erről kérdezzük Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját. Az adás második részében, a Portfolio szerdán megjelenő heti podcastjéből hallható egy rövid részlet, amiben Palkó Istvánt, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzőjét kérdeztük arról, hogy egy friss felmérés szerint, hogyan helyezték el a pénzüket a magyar háztartások. A teljes adás holnap jelenik meg, a Portfolio Podcast csatornáján.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés