Előfizetői tartalom

Két bank is lépett: 10% felett a betéti kamat. De mire várnak a többiek?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében A mai műsor első részében arról lesz szó, hogy miközben a legtöbb hazai bank a betétek kamatát évi 1% alatt tartja, megjelentek itthon a 10% feletti betéti kamatok is.  Arról, hogy milyen tényezők alakítják a betéti kamatokat, és hogy mi várható ezen a piacon a jövőben, Palkó Istvánt, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében a háború legfrissebb híreivel foglalkozunk, egyebek mellett azzal, hogy miközben egyre több hír érkezik az ukrán előrenyomulás sikereiről, Vlagyimir Putin, orosz elnök aláírta azokat a törvényeket, amik négy ukrán megye Oroszországhoz csatolásáról szólnak. A lépés okairól és következményeiről kérdeztük Kiss Csabát, a Portfolio Globál rovatának elemzőjét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái