Előfizetői tartalom

Nem várt akadályba ütközhet a kormány, a forrásvesztés sem kizárt

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai műsora. A mai adás első részében szó volt arról, hogy a magyar kormánynak sikerült kettős csapdába lavíroznia magát az Erasmus+ és Horizont ügyében. Az ellenállás pedig még tényleges forrásvesztéssel is végződhet. A témáról Szabó Dánielt, a Portfolio uniós ügyekért felelős elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében arról beszéltünk, hogy hamarosan kihirdethetik az európai kriptovaluta piacot egységesen szabályozó rendeletet, amelyet az egész szektor nagyon vár, ugyanis nagyban növeli a bizalmat a jelenleg alulszabályozott területen. Ezzel kapcsolatban Turzó Ádám, a Portfolio pénzügyi divíziójának informatika és fintech területért felelős elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés