Előfizetői tartalom

636 millió forintot nyertek a lottón, mégsem cserélnél velük soha

Forrás Dávid
Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsor második részében a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon csütörtökön debütáló Fortuna vendégei című filmről beszéltünk. Az alkotás egy győri házaspár történetét dolgozza fel, akik 2013-ban hajléktalansághoz közeli életkörülmények között nyertek 636 millió forintot a skandináv lottón. A Fortuna vendégeiről Kálmán Mátyást, a film rendezőjét kérdeztük. Előtte viszont volt még egy gyors gazdasági témánk: aki mostanában járt külföldön autóval, az meglepődve tapasztalhatta, hogy szinte bármilyen irányba is indult, olcsóbb árakkal találkozott a benzinkutakon, mint Magyarországon. Ez alól csak Ausztria volt kivétel, de a hazai benzin- és dízelárak az osztrák szinteket sem múlták alul jelentősen, esetenként pedig egyáltalán nem. Azzal kapcsolatban, hogy a benzinárstop feloldása óta mi történt a hazai kutakon, Mohos Kristóf, a Portfolio Részvény rovatának elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Fortuna vendégei

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái