Előfizetői tartalom

Frusztrált férfiakon csinált dollármilliókat, most egy román börtönben ül – de mégis kicsoda Andrew Tate, a nőgyűlölő influenszer?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szombati különkiadása, ami Andrew Tate-ről szól. A műsor azt járja körül, hogy milyen közegben válhatott férfiak tömege számára példaképpé a korábbi kickboxos valóságshow-szereplő, akit más vádak mellett nemi erőszak, emberkereskedelem és szervezett bűnözés gyanújával tartóztattak le december végén Romániában. A nők elleni előítéleteiről ismert, a nézeteit milliós követőtábornak terjesztő amerikai-brit influenszer egyébként azért is költözött Kelet-Európába, mert úgy gondolta: így kisebb eséllyel járnak el ellene a hatóságok szexuális zaklatás miatt. S bár vagyonokat keresett nőgyűlölő, frusztrált férfiakon, valamint a vád szerint kihasznált, szexmunkára kényszeríthetett nőket, most lehet, hogy nagyon elszámolta magát.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Grafika, címlapkép: Juhász Katinka/Portfolio/MTI/AP/Observator Antena 1

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés