Előfizetői tartalom

Dráma a magyar boltokban: már csak az ár számít, bármit megeszünk

Forrás Dávid
Már meghallgatható a Portfolio Checklist január 30-i adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy a legrosszabbul keresők számára megkezdődhetett a megélhetési válság időszaka Magyarországon. Erre utalhat több gazdasági adat, köztük a kiskereskedelmi forgalom csökkenése, a fogyasztói kosarak módosulása, valamint az is, hogy míg az elmúlt években több tényező is szerepet játszott az élelmiszer-vásárlási döntésekben, ma már szinte kizárólag az ár számít. A témával kapcsolatban a vendégünk volt Hornyák József, a Portfolio Makro rovatának elemzője. Az adás második részében a hazai makrogazdasági pálya kilátásaival foglalkoztunk, ezzel kapcsolatban Tardos Gergelyt, az OTP Bank Elemzési Központjának igazgatóját kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái