Előfizetői tartalom

Félelem és reszketés Debrecenben – sokkoló méretekkel támad a kínai akkumulátorszörny

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy mit tudunk a CATL nevű kínai cégről, amely egy gigantikus méretű akkumulátorgyár tervezett megépítésével borzolja a kedélyeket Debrecenben. A CATL-ről és a beruházás méretéről Nagy Viktort, a Portfolio vezető részvényelemzőjét kérdeztük. Adásunk második témája az volt, hogy belenyúl a kormány a lakásbiztosítások szabályaiba. Az április végén életbe lépő új szabályokkal és a piaci reakcióikkal kapcsolatban Palkó István, lapunk Pénzügy tovatának vezető elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A címlapkép illusztráció, forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés