Előfizetői tartalom

6,5-ös erősségű földrengés elvileg jöhet Magyarországon is - Mit kell tenni, ha beüt a baj?

Szász Péter
Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. Az első részben földrengésekkel foglalkoztunk, többek között arról volt szó, hogy Magyarországon miért nincsenek olyan pusztító katasztrófák mint, ami a török-szír határvidéken történt és mi a helyes viselkedés abban az esetben, ha megmozdulnának a bútorok abban a helyiségben, ahol éppen tartózkodunk. Vendégünk volt Mónus Péter, szeizmológus. A műsor második részének témája, hogy nem nyugodtak meg a kedélyek Indiában az Adani-cégbirodalom botrányát követően. Elillant 113 milliárd dollár, tüntetések szerveződnek és sokan attól tartanak, hogy dominószerűen dőlnek össze azok a cégek, amelyek üzleti kapcsolatban álltak a világ egyik leggazdagabb emberének érdekeltségeivel. Erről Kaszab Balázst, lapunk részvény divíziójának elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái