Előfizetői tartalom

"A túlélők utáni kutatás befejeződött"

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsorban két aspektusból vizsgáltuk meg a Törökországra és Szíriára múlt héten lesújtott földrengéssorozatot. Először a mentési munkálatokról volt szó, mellyel kapcsolatban Pavelcze Láaszló, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa volt a vendégünk, aki vasárnap tért haza Törökországból. Műsorunk második részében egy múlt heti adásunk kapcsán azzal foglalkoztunk, hogy milyen mértékben kell Magyarországon az új épületeket ellenállóvá tenni földrengések ellen, amiről Madaras Botond építőmérnököt kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Összedõlt házak romjai mellett megy egy nõ a törökországi Kahramanmarasban 2023. február 13-án, hét nappal a Dél-Törökországot és Észak-Szíriát sújtó 7,8-es erõsségû földrengés után....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés