Előfizetői tartalom

Tényleg eladhatatlanná válnak az otthonok az akkumulátorgyárak körül? Összetett a kép

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében Göd példáján keresztül jártuk körbe, hogy miként hat egy olyan gigaberuházás egy település ingatlanpiacára, mint amilyen a debreceni CATL lesz. Vendégünk volt Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője. A második részben arról volt szó, hogy megjelent a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszerek bolti jelölésé szabályozó rendelet, miután az európai unió több rovarfaj esetében ad engedélyt az étkezési célú forgalmazásra. Erről Braunmüller Lajos, a Portfolio elemzőjével beszélgettünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés