Előfizetői tartalom

Újra keményen bírálta Matolcsy György a kormányt – már megint mi történik?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, amelynek első részében arról volt szó, hogy Matolcsy György jegybankelnök ismét erős kritikát fogalmazott meg a kormány gazdaságpolitikájával kapcsolatban. Vendégünk Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője, akivel a nap másik fontos híréről, a 25,4 százalékos februári inflációról is beszélünk. A második blokkban arról az amerikai és német szivárogtatásról volt szó, amely szerint egy ukránbarát csoport állhat a tavaly szeptember végi robbantás mögött, amelyben megsérült az északi áramlat 1 és 2 vezeték. Vendégünk volt Deák András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének munkatársa. A harmadik blokkban arról az üvegplafonról volt szó, amelybe sajnos sok nő a karrierje során beleütközik és amely miatt alacsony a nők aránya a döntéshozó pozíciókban. Vendégünk volt Heal Edina, az Egyenlítő Alapítvány vezetője.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: MTI Fotó/Kovács Attila

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés