Baj
Podcast

Globális válság lesz az SVB-csődből? Elkerülhető még 2008?

Forrás Dávid
Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsornak egy témája volt, ez pedig a kaliforniai Silicon Valley Bank pénteki csődje. Az Egyesült Államok történetének második legnagyobb banki krachja ugyanis egyre nagyobb hullámokat ver az amerikai és a világgazdaságban. A téma bankpiaci, tőzsdei implikációiról Nagy Viktort, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében Madár István, lapunk vezető makrogazdasági elemzője volt a vendégünk, akivel egyebek mellett arról beszéltünk, hogy az eset milyen viszonyban áll az elmúlt időszak monetáris politikai folyamataival, és miért lenne nagyon rossz hír, ha a jelenlegi borús gazdasági környezet pénzügyi válságba torkollana.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

KÖVESS MINKET

Címlapkép forrása: Getty Images

további epizódok
Putyin-Hszi Jinping talalkozo Moszkva
tankok tankok harckocsi stock
idős, nyugdíjas, ház, terasz, napsütés, kert

Holdblog Whatever it takes!

- Baj van a bankokkal! - Honnan tudod? - Honnan tudnám?! De esik az árfolyamuk. - De miért esik? - Mert baj van a bankokkal.... The...

Portfólió menedzser

Portfólió menedzser
2023. május 4.
Hitelezés 2023
2023. május 10.
Gen Z Fest 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
2023. április 18.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!