Előfizetői tartalom

Határidőt engedett el a kormány az EU-s vitában – mi lesz most?

Forrás Dávid
Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében a magyar kormány és az Európai Unió közötti tárgyalásokról volt szó. A hazánknak potenciálisan járó közösségi forrásokról zajló vita kontextusában ugyanis Magyarország a mai nappal elengedett egy önként vállalt határidőt. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio EU-s ügyekért felelős elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy az Egyesült Államok után Oroszország is felmondhatja a Magyarországgal kötött, kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezményt. Az eset körülményeivel, és annak lehetséges következményeivel kapcsolatban vendégünk volt Gyányi Tamás, a WTS Klient adótanácsadási üzletágát vezető partnere.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái