Előfizetői tartalom

Határidőt engedett el a kormány az EU-s vitában – mi lesz most?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében a magyar kormány és az Európai Unió közötti tárgyalásokról volt szó. A hazánknak potenciálisan járó közösségi forrásokról zajló vita kontextusában ugyanis Magyarország a mai nappal elengedett egy önként vállalt határidőt. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio EU-s ügyekért felelős elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy az Egyesült Államok után Oroszország is felmondhatja a Magyarországgal kötött, kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezményt. Az eset körülményeivel, és annak lehetséges következményeivel kapcsolatban vendégünk volt Gyányi Tamás, a WTS Klient adótanácsadási üzletágát vezető partnere.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés