Előfizetői tartalom

Komoly fordulat előtt állnak a magyar vállalkozások

Az elmúlt években életre hívott startup inkubátorok már messze nemcsak pénzügyi injekciót biztosítanak a pártfogásukba vett vállalkozóknak, hanem mentorálják, vezetik őket, a lényeg pedig, hogy a startupperek valódi teljesítményt tudjanak felmutatni. Eközben egyre szélesebb az a kör, akik számára megnyílik a lehetőség, hogy egy feltörekvő cégbe fektessenek, egy jó portfólió pedig szépen fialhat. A Portfolio Business podcast vendége volt Kozma Andrea, a STRT Holding társalapítója és portfolio igazgatója, a CEU vendégelőadója, Deliaga Ákos, a Talk-a-Bot társalapítója és CEO-ja, a Startup Hungary kuratóriumi tagja és Kövesdi Gábor, a Brancs alapítója.

  A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés