Előfizetői tartalom

Megindult az ukrán ellentámadás? Mi történik a Dnyeper folyónál?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsor első részében azzal foglalkoztunk, hogy a már sokat taglalt tavaszi hadjárat része-e, hogy Ukrajna a hétvégén átkelt a Dnyeper folyón. E mellett arról is beszéltünk, hogy milyen tényezők befolyásolják most a legnagyobb mértékben az ukránok háborús erőfeszítéseit. A témáról Huszák Dánielt, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzőjét kérdeztük. Műsorunk második részében az orosz gazdaság 2022-es évéről volt szó, a viszonylag kielégítő headline adatok mögött ugyanis bőven húzódnak aggasztó jelek. A témával kapcsolatban Zsoldos Ákos, lapunk makrogazdasági elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Ukrán katonák egy 203 milliméteres Pion önjáró löveggel támadják az orosz állásokat a dél-ukrajnai Herszon térségében 2022. november 9-én. Forrása: MTI Fotó/EPA/Sztaniszlav Kozliuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés