Előfizetői tartalom

Csapdában Magyarország? Mit tud Szlovákia, Csehország és Lengyelország, amit mi nem?

Már elérhető a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért lassabb az infláció mérséklődése Magyarországon, mint a V4 országaiban és várható-e, hogy 2024-ben az egészséges szintnél magasabban stabilizálódik az áremelkedés mértéke. Vendégünk volt Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. A második blokkban a bankok extrapofit-adója volt a téma, aminek az ad aktualitást, hogy a kormány tegnap váratlanul módosította a közteherre vonatkozó szabályokat. Erről Palkó Istvánnal, a Portfolio pénzügyi divíziójának vezető elemzőjével beszélgettünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés