Előfizetői tartalom

Mol: a földgáz hosszú távon sem váltható ki Magyarországon

A több mint egy éve tartó háborús környezetben elképesztő mértékű bizonytalanságot láthattunk és láthatunk a mai napig az energiapiacon, a korábban alapvetőnek számító ellátásbiztonság többször is megkérdőjeleződött, elsősorban az orosz energiafüggőségtől való megszabadulás esélyei mentén mozogtak hatalmas kilengéssel a gáz-és olajárak. Heti podcastünkben Bacsa Györggyel, a Mol ügyvezető igazgatójával és Chikán Attilával, az Alteo vezérigazgatójával beszélgettünk többek között arról, hogy hogyan változtatta meg a tavalyi extrém magas energiaár-környezet és az ellátásbiztonsági kihívások a Mol fenntarthatósági céljait, és úgy alapvetően a zöld átállás hazai megítélését, de szóba került az elmúlt évek egyik legnagyobb visszhangot kiváltó hazai tőkepiaci felvásárlása is.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 21. Döntöttek az Alteo részvényesei az osztalékról 2023. 04. 05. Rekordösszeget fizet ki a Mol - Ki, mennyit kap belőle? 2023. 04. 04. Megszólalt az Alteo-vezér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés