Előfizetői tartalom

Már Zuckerberg zsebét is tömi az AI – mégis mi lesz ebből?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsorban két témánk volt. Az egyik, hogy megjelent a Facebook-tulaj Meta első negyedéves jelentése, amiből egyebek mellett kiderült, hogy a cég szépen keres a mesterséges intelligencián, továbbá rácáfolt azokra a hangokra, melyek szerint igazából már nincs növekedési pálya a vállalat előtt. Erről Nagy Viktort, lapunk Részvény rovatának vezető elemzőjét kérdeztük. Adásunk második részében maradtunk a tőkepiacoknál, arról beszéltünk, hogy miért lehet megfontolandó ötlet osztalékrészvényekbe fektetni olyan bizonytalan piaci környezetben, mint amilyen a mostani. Ezzel kapcsolatban Kövesy Károly, lapunk Részvény rovatának elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Mark Zuckerberg bíróságról távozik 2022 decemberében. Forrása: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images A jelen oldalon megjelenő írások és a podcast nem valósítanak meg a 2007. évi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés