Előfizetői tartalom

380? 400? Meddig tarthat a forint mélyrepülése?

Forrás Dávid
Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsorban három témánk volt. Az első, hogy hosszan tartó erősödés után nagyot gyengült a héten a forint. Arról, hogy mi mozgatja most a magyar fizetőeszköz árfolyamát, és hol lehet az esés vége, Beke Károlyt, lapunk makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. Mai második témánk, hogy mostanra rendelkezésre áll a tőzsde prémium kategóriájába tartozó vállalatok felső vezetőinek javadalmazása. Ezzel kapcsolatban Nagy Viktor, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzője volt a vendégünk. Végül pedig Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke válaszolt kérdéseinkre, akit más témák mellett a benzinárstop kivezetése óta eltelt közel féléves regenerációs időszakról kérdeztünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái