Előfizetői tartalom

Betelt a pohár Putyin zsoldosánál: kitálalt a Wagner rémtetteiről

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról a könyvről volt szó, amelyet a rettegett orosz Wagner-csoport volt parancsnoka írt és amelyben többek között lerántja a leplet a Kreml propagandájáról. Vendégünk volt Kiss Csaba, a Portfolio Globál rovatának elemzője. A második részben a cégfelszámolások felgyorsulásáról volt szó, amelyben az is aggasztó elem, hogy sok vállalkozás minden előzmény nélkül szűnik meg. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép: Pavlo Bahmut/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés