Előfizetői tartalom

Sajátos trükköt vethet be a kormány - Mikor robban az időzített bomba?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében a 2024-es költségvetés tervezetéről volt szó, amellyel a kormány csapdába lavírozhatja magát, már amennyiben tartja magát ahhoz az ígéretéhet, hogy kivezeti az extraprofit-adókat. Vendégünk volt Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója, aki beszélt az államháztartás áprilisi helyzetéről is. A második blokkban Olaszország legismertebb üzleti dinasztiájáról, a Fiatot megalapító Agnelli családról volt szó. Hamarosan döntés születhet a 20 éve elhunyt legendás üzletember, Gianni Agnelli hagyatékáról. Erről Kövessy Károlyt, lapunk Részvény rovatának elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés