FONTOS Új lakást vennél? - Íme a legolcsóbb és a legdrágább kerületek
 
Előfizetői tartalom

Betörné a magyar kormányt az Európai Bizottság

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsorban egy témával foglalkoztunk, az Európai Bizottság ugyanis közzétette országspecifikus ajánlásait, amiben a magyar kormány több emblematikussá vált intézkedésének átalakítását várná el. Mindezt ráadásul egy olyan környezetben, amikor egyfelől a magyar EU-pénzekről továbbra is folyik a vita a Bizottság és a magyar kormány között, másrészről pedig a hazai költségvetés helyzete sem túl rózsás. A mai adásban ezt a komplex, sokváltozós képet értelmeztük Csiki Gergellyel, a Portfolio lapigazgatójával, valamint Szabó Dániellel, lapunk EU-s ügyekkel foglalkozó elemzőjével.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: European Commission Audiovisual Service

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés