Előfizetői tartalom

Köze nincs a valósághoz a kormány 2024-es tervének

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében az idén is korán, már most kedden benyújtott jövő évi, azaz 2024-es költségvetési törvénytervezetről volt szó. A témáról Virovácz Pétert, az ING Bank vezető elemzőjét kérdeztük. Műsorunk második részében azzal foglalkoztunk, hogy példátlan lépést fontolgat Magyarország ellen az EU, elvehetik ugyanis tőlünk a Tanács soros elnökségét, amire a közösség történelmében még soha nem volt példa. Ezzel kapcsolatban Szabó Dániel, a Portfolio EU-s ügyekkel foglalkozó elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Varga Mihály pénzügyminiszter (b) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke a 2024-es költségvetési törvényjavaslatról és annak tárgyalási rendjéről tartott sajtótájékoztatón az Országházban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés