Előfizetői tartalom

Bod Péter Ákos: ilyet nem akkor szoktak lépni, ha minden rendben

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsorban továbbra is a nemrég bejelentett, a befektetéseket érintő adóemeléssel, valamint a piaci környezetet sújtó szigorításokkal foglalkoztunk. Elsőként azt jártuk körbe, hogy mire utalhatnak ezek a döntések, és milyen hatásuk lehet a magyar gazdaságra, mely szempontokkal kapcsolatban Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke volt a vendégünk. A második blokk témája az volt, hogy mennyi forrást tud bevonni az állam azzal, hogy a kötvény- részvény- és vegyes alapok szabályozását átírta. Erről Árgyelán Ágnest, lapunk pénzpiaci elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Bod Péter Ákos nyilatkozik a Portfolio-nak 2022-ben. Forrása: Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés