Előfizetői tartalom

Ukrán haditervet húzhat keresztül a herszoni gátszakadás

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében az Dnyeperen történt gátszakadással foglalkozunk, amely amellett hogy elönti a környező területeket, azt a veszélyt is magában rejti, hogy csökken a Zaporizzsjai atomerőmű hűtési hatékonysága. Vendégünk volt Ács Bence, a Portfolio Globál rovatának elemzője. A második blokkban a Magyar Nemzeti Bank veszteségével foglalkoztunk, amely már tavaly is tetemes volt, de jövőre és azután már a tartalékokat is elemésztheti. Erről Beke Károlyt, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdezzük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images (Zelenskij közösségi média oldala)

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés