Előfizetői tartalom

Trükkös adóemelés jön 2024-től Magyarországon

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében a 2024-es adócsomaggal foglalkozunk, amelyben a kormány számos olyan adóemelést emel törvényi erőre, amelyet korábban ideiglenesnek mondott. Tranzakciós illeték, chipsadó, osztalékadó, csak hogy párat említsünk. Vendégük Szabó Dániel, a Portfolio makroelemzője. A második részben a bankok és a biztosítók első negyedéves eredményeit elemezzük Palkó Istvánnal, a Porfolio vezető pénzügyi elemzőjével, aki több meglepő adatot talált az eredmények között.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés