FONTOS Nincs megállás, tovább vágta kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

Egyre biztosabb: összejöhet Orbán Viktor álma

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a frissen közölt májusi inflációs adattal foglalkoztunk. A 21,5%-os érték jobb, mint amit az elemzők vártak, így egyre biztosabb, hogy elérhető az év végére Orbán Viktor miniszterelnök által kitűzött egyszámjegyű ráta. Vendégünk volt Beke Károly, a Portfolio markoelemzője. A második blokkban a munkaerőpiac volt a téma, ugyanis kiderült, hogy az egyik magyar régió dobogós helyezést ért el a teljes EU-ban, annyira alacsony a területen munkanélküliség. Erről Hornyák Józsefet, lapunk munkaerőpiaci elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés