Előfizetői tartalom

Félrecsúszhatott az ukrán haditerv - Mégis mi történik a fronton?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében az ukránok tavaszi hadjáratáról volt szó, amelyet már segít a nyugati technika, de friss jelentések szerint nem minden alakul a tervek szerint. Vendégünk volt Huszák Dániel, lapunk Globál rovatának elemzője. A második blokkban az Erasmus-üggyel foglalkoztunk, ugyanis a megállapodási határidő nagyon szűk és félő, hogy a modellváltott egyetemek hallgatói elesnek a lehetőségtől, bár az Európai Bizottság dolgozik azon, hogy ezt elkerülje. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio uniós ügyekkel foglalkozó elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Viktor Fridshon/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés