Előfizetői tartalom

Sikereket érnek el az ukránok - már érezhető a Wagner hiánya?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen részsikereket értek el a háborúban az ukránok nem sokkal a Wagner puccskísérlete után. Vendégünk volt Ács Bence, a Portfolio Globál rovatának elemzője. A második részben a budapesti újlakás-piacról beszélgettünk, amely a tranzakciók számát tekintve nagyon messze van a csúcstól, de ez az árakon nem igazán látszik. A kerületek közötti komoly szakadék megmaradt, de új lakásról álmodozni Budapesten 30-40 millió forint alatt nem igazán lehet. Erről Futó Pétert, a Portfolio ingatlanpiaci szakértőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Pavlo Bahmut/Ukrinform/Getty ImagesA jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés