Előfizetői tartalom

Váratlant húzott a kormány - mégis, mekkora lehet a baj?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében arról a friss kormányhatározatról volt szó, amelyben a kabinet előrevetíti az állami kiadások felülvizsgálatát egy új munkacsoportot is létrehozva. Hogy ez mit jelent, arról Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját, makroelemzőjét kérdeztük. A második részben arról beszélgettünk, hogy gond van azoknak az uniós forrásoknak az elköltésével, amelyeket Magyarország még meg sem kapott. Az uniós helyreállítási alap pénzeiről van szó, amelyekre egyelőre még várunk. Hogy ez hogy lehetséges arról Szabó Dániel, a Portfolio Uniós ügyekkel foglalkozó elemzője beszélt.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés