Előfizetői tartalom

Sorsdöntő éjjel köszönt a forintra pénteken

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében a forinttal foglalkoztunk, a magyar fizetőeszköz ugyanis egy hét alatt 5%-ot meghaladó mértékben gyengült az euróhoz képest, ráadásul most már mindenki a ma esti S&P-döntésre figyel, aminek fontos következményei lehetnek a magyar gazdaság pályáját tekintve. A témáról Beke Károlyt, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a tőkepiacokkal foglalkoztunk, az idei év ugyanis eddig egyáltalán nem a várakozások szerint alakult. Ezzel kapcsolatban Bukta Gábor, a Concorde elemzője volt a vendégünk, aki a minap a pénzügyi vállalkozás blogján közölt a témában elemzést.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés