Előfizetői tartalom

Így menekült meg a Dunaferr, a gyár, ami szó szerint nem állhat le

Már meghallgatható a Portfolio Checklist július 13-án, pénteken. A mai műsor első részében a Dunaferrel foglalkoztunk, a hányattatott sorsú, több ezer embert foglalkoztató vállalat sorsa ugyanis úgy néz ki, hogy végre rendeződhet. Erről Csiki Gergelyt, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét, lapigazgatóját kérdeztük. A műsor második részében az Apple-ről volt szó, a technológiai cég ugyanis nemcsak termékeivel, hanem ügyes pénzügyi döntéseivel is hihetetlen mértékű részvényesi értéket teremtett az elmúlt 10 évben. Ezzel kapcsolatban Jónap Richárd, a Concorde elemzője volt a vendégünk, akit arról is megkérdeztünk, hogy a történelmi összehasonlításban extrém magas értékeltség mellett miért tűnik még mindig vonzó befektetésnek a cég rengeteg részvényes számára.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlpakép: Kohász dolgozik az újraindított II. számú nagyolvasztóban a Dunaferr Dunai Vasműjében 2023. február 16-án. A Dunaferr felszámolója januárban három hónapos működési szerződést kötött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés