Előfizetői tartalom

Furfangos tervvel csavarnák ki Magyarország kezéből az EU-s vétójogot

Már meghallgatható a Portfolio Checlist szerdai adása. A mai műsor első részében arról a Politico által megszellőztetett európai parlamenti tervről volt szó, mellyel kicsavarnák Magyarország – és a többi tagállam – kezéből azt a jogot, hogy vétóval akadályozza az EU-s döntéshozatalt. Erről Weinhardt Attilát, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. Mai másik témánk a héten 32. alkalommal elstartoló Művészetek Völgye volt, a szervezés sajátosságairól, valamint a gazdasági helyzet rendezvényre gyakorolt hatásáról Oszkó-Jakab Natáliát, a fesztivál igazgatóját kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: EU

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés