Előfizetői tartalom

Jobb volt, mint egy állampolgárság

Már meghallgatható a Telepesek, a Portfolio hatrészes podcast sorozatának második epizódja. Ez a rész arról szól, hogy Kai, podcastünk 2017-ben Magyarországra költözött letelepedési kötvényes főszereplője hogyan találkozott a magyar letelepedési kötvényprogrammal, és miért nem egy másik ország hasonló lehetőségét választotta. Ezen kívül megszólal az epizódban Földvári Gábor magyar üzletember, aki más országok hasonló programjai mellett magyar letelepedési államkötvényeket is értékesített. Kristin Surak, a London School of Economics professzora pedig a befektetésekért globálisan elérhető letelepedési engedélyek és állampolgárságok nemzetközi rendszerével teszi érthetőbbé a magyar programot.

Az epizód már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, az összes nagyobb podcast platformon, valamint itt, a cikkbe illesztette lejátszóban: KÖVESS MINKET Mi az a Telepesek? A Telepesek a Portfolio hatrészes podcast sorozata, mely arra a kérdésre keresi a választ: miért épp Kínában lett igazán sikeres a 2013 és 2017 között működő magyar letelepedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés