Előfizetői tartalom

Évtizedes trükköt adhat fel a kormány – új korszak köszönthet a forintra?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében a magyar gazdaság kilátásait értékeltük annak apropóján, hogy Varga Mihály pénzügyminiszter interjút adott a Reuters-nek. Ebben szóba került a költségvetési hiány, a brutális jegybanki veszteség, a forint, valamint a magyar gazdasági pálya számos további aspektusa. A témáról Madár Istvánt, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. Adásunk második részében a Ferencváros szerdai csúfos vereségének sportgazdaságtani oldaláról beszéltünk. A feröeri csapat ellen összehozott BL-búcsú ugyanis anyagi szempontból is fájhat az FTC-nek, amivel kapcsolatban Reichenberger Dániel, a Pénzcentrum elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Varga Mihály pénzügyminiszter beszédet mond a Pénzügyminisztérium alapításának 175. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen a minisztérium pénztárcsarnokában 2023. július 10-én. Forrása:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés