Előfizetői tartalom

Bod Péter Ákos: Orbán Viktor GDP-célja nem terv, hanem vágy

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke volt a vendégünk, akit Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi előadásának gazdasági aspektusáról kérdeztünk. A kormányfő egyebek mellett azt mondta: 2030-ig megdupláznák a magyar GDP-t, ami Bod Péter Ákos szerint önmagában nem stratégiai terv, hanem vágy, esetleg törekvés. Az adás második részében az arany árát mozgató főbb tényezőkről volt szó, amiről Kaszab Balázst, a Portfolio Részvény rovatának elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A címlapkép illusztráció: Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke egy korábbi időpontban interjút ad a Portfolio-nak. Kép forrása: Mónus Márton via Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés