Előfizetői tartalom

Kockázatosabb az új PMÁP, mint a régi?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsor első részében az új Prémium Magyar Állampapír kondícióival foglalkoztunk, melyről Árgyelán Ágnest, a Portfolio Pénzügy rovatának elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében a görögországi erdőtüzek kapcsán azt jártuk körbe, hogy mi a teendő, ha turistaként természeti katasztrófával találjuk szembe magunkat, illetve hogy milyen kockázatokat érdemes mérlegelni, mielőtt olyan környékre utazunk, ahol ilyen jelenséggel küzdenek. Ezzel kapcsolatban vendégünk lesz Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének kommunikációs vezetője, valamint Koltai Kata, a Télen-Nyáron utazási iroda ügyvezetője.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Varga Jozsef Zoltan via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés