Előfizetői tartalom

Elkerülhették a katasztrófát a Balatonnál

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása, amiben a 2023-as nyári turisztikai szezonról volt szó, fókuszban a Balatonnal. A műsorban megszólalt Kelemen Lili, a Szallas.hu sajtószóvivője, valamint Nagy Attila, a fövenyesi Kalóz Strandbisztró egyik tulajdonosa. A szakemberek több szempontból is vegyes szezonról és az időjárás kulcsszerepéről számoltak be lapunknak.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Miről szól a podcast? Az elmúlt hetekben számos, néha egymásnak is ellentmondó hír jelent meg a sajtóban az idei belföldi turisztikai szezonnal kapcsolatban. Voltak, akik már a júniusi számokat látva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés