Előfizetői tartalom

Zsiday: a lépcsőn mennek fel, de a tizedikről ugrálnak a forintbefektetők

Forrás Dávid
Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében főleg a forintról és a magyar fizetőeszköz értékét befolyásoló főbb folyamatokról volt szó. A témával kapcsolatban Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfóliókezelője volt a vendégünk, akit természetesen a Prémium Magyar Állampapír, azaz a PMÁP nemrég életbe lépett változásairól is kérdeztünk. Második témánk a magyar magán egészségügy helyzete volt, egy új kutatás felmérte ugyanis, hogy pontosan milyen szerepe van ennek a szektornak a hazai egészségügyi ágazatban. A témáról az egyik szerzőt, Karli Pétert, a Heal Partners ügyvezetőjét kérdeztük, aki arról is beszélt podcastünknek, hogy a nemrég kivezetett hálapénz hol találta meg a helyét az egészségügyi rendszerben.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A címlapkép illusztráció, melyen Zsiday Viktor egy korábbi alkalommal interjút ad a Portfolio-nak. Forrása: Mónus Márton / Portfolio

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái