Előfizetői tartalom

Zsiday: a lépcsőn mennek fel, de a tizedikről ugrálnak a forintbefektetők

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében főleg a forintról és a magyar fizetőeszköz értékét befolyásoló főbb folyamatokról volt szó. A témával kapcsolatban Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfóliókezelője volt a vendégünk, akit természetesen a Prémium Magyar Állampapír, azaz a PMÁP nemrég életbe lépett változásairól is kérdeztünk. Második témánk a magyar magán egészségügy helyzete volt, egy új kutatás felmérte ugyanis, hogy pontosan milyen szerepe van ennek a szektornak a hazai egészségügyi ágazatban. A témáról az egyik szerzőt, Karli Pétert, a Heal Partners ügyvezetőjét kérdeztük, aki arról is beszélt podcastünknek, hogy a nemrég kivezetett hálapénz hol találta meg a helyét az egészségügyi rendszerben.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A címlapkép illusztráció, melyen Zsiday Viktor egy korábbi alkalommal interjút ad a Portfolio-nak. Forrása: Mónus Márton / Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés