Előfizetői tartalom

Újra krími hidakat támadott Ukrajna – mi történik?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist A mai műsor első részében az ukrajnai háborúval foglalkozunk, az ukránok ugyanis újabb, a Krími félszigetet a szárazfölddel összekötő hidakat támadtak. A témáról Huszák Dánielt, lapunk Globál rovatának vezető elemzőjét kérdeztük. Műsorunk második részében arról lesz szó, hogy milyen fenntarthatósági szempontokat tart szem előtt a Sziget Fesztivál, amikor egy kisvárosnyi, ideiglenes infrastruktúrát húz fel a Óbudai-szigeten. Ezzel kapcsolatban Dominus Ákos, a Sziget Fesztivál fenntarthatósági menedzsere volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET A címlapkép illusztráció. Forrása: Vital Hil via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés