FONTOS A gazdagok kiváltsága lett a lakáshitel? - Egész Európában párját ritkítja, ahogy a magyarok viselkednek
 
Előfizetői tartalom

Az égig nőnek az árak Magyarországon? Van egy jó hírünk

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy hiába lesz idén magasabb az infláció, mint tavaly, az áremelkedés nagy része már tavaly lezajlott. Ez látszólag ellentmondásos állítás, pedig nem az. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. Ezt követően San Franciscóról beszéltünk, Szabó Dániel kollégánk ugyanis nemrég egy helyszíni riporttal jelentkezett a városból, melynek egy belvárosi negyede igencsak megsínylette az Egyesült Államokat sújtó opioidjárványt és a koronavírus miatti gazdasági problémákat.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés