Előfizetői tartalom

A gödör alján a magyar gazdaság - Rekordhosszúra nyúlt a recesszió

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében a második negyedéves, és a vártnál is sokkal rosszabb GDP-adat volt a téma, amely azt eredményezte, hogy hazánk egy igen hosszú recessziós periódust él át. Vendégünk Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. A második részben az ingatlanárak idei megtorpanásáról volt szó, amely megfigyelhető egész Európában, így Magyarországon is. Itthon azonban az elmúlt években a lakások drágulásának üteme egészen elszakadt Európáétól, amely persze nem független a vágtató inflációtól sem. A 2023-as helyzetet Futó Péterrel, a Portfolio ingatlanpiaci szakértőjével elemeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés