Előfizetői tartalom

Hamis biztonságérzetbe ringathatja Magyarországot a Moody's?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében a Moody’s pénteki döntésével foglalkozunk, mely nemcsak, hogy nem változtatott Magyarország besorolásán, de még a kilátásokat sem rontotta le, sőt, meglehetősen pozitív képben láttatta a magyar makrogazdasági folyamatokat. A témáról Virovácz Pétert, az ING Bank vezető elemzőjét kérdeztük, aki egy elemzést írt befektetők számára a hitelminősítő döntését követően, és ebben az írásában több szempontból is vitatta a döntéshez csatolt indoklás érvrendszerét. Adásunk második részében arról volt szó, hogy kedden délután derült ki: a magyar kormány egy konzorcium részeként újabb ajánlatot tett a Budapest Airportra, így pedig a kabinet közelebb kerülhetett stratégiai céljához, nevezetesen, hogy újra magyar kézben legyen a fő hazai légikikötő. A témával, valamint általánosságban a légiközlekedési szektorral kapcsolatban Bukta Gábor, a Concorde részvényelemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Pintai Suchachaisri via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés