FONTOS Betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban - Mutatjuk, mi áll a háttérben
 
Előfizetői tartalom

Áttörtek az ukránok, de miért más ez, mint tavaly ősszel?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsor első részében a háborúról volt szó. Egyebek mellett körbejártuk, hogy hol folynak most a leghevesebb harcok, és hogy miért más a mostani ukrán áttörés, mint a tavaly őszi. A témáról Huszák Dánielt, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzőjét kérdeztük. Mai második témánk, hogy az S&P 100 index úgy emelkedett 22,5 százalékot eddig az idén, hogy a benne lévő 100 részvényből 42 esett. Bár precedens nélkülinek tűnik az ilyen típusú éles szétválás, de van a múltból hasonló történetre példa. Ezzel kapcsolatban Jónap Richárd, a Concorde elemzője volt a vendégünk, aki a témában csütörtökön cikket is közölt a Portfolio-n.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A címlapkép illusztráció. Forrása: Artem Kniaz via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés