Előfizetői tartalom

Drasztikus költségvetési lépésekre készülhet a kormány - mi lesz a bankadóval?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében folytattuk a tegnapi téma elemzését, ezúttal költségvetési szempontból vizsgáltuk, hogy mit jelenthet Varga Mihály pénzügyminiszter bankadóval kapcsolatos bejelentése, amelyet a Fidesz cáfolt. Emellett szó volt a friss államháztartási adatokról is. Vendégünk volt Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója. A második részben arról a furcsa újautó-piaci gyakorlatról volt szó, amely szerint a kereskedők egyoldalúan emelhették a már megrendelt autók árát, a vevő pedig el sem állhatott a szerződéstől. Az ügyészség azonban közérdekű pert nyert autókereskedőkkel szemben. Erről Knezsik Istvánt, az autós nagykoalíció és a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének elnökét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés