Előfizetői tartalom

Ráomlott a kormányra a saját törvénye – ritka hátraarc jött

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsorban három témát dolgoztunk fel. Az első, hogy vajon miért döntött a kormány úgy, hogy szigorítja a bevándorlással és munkavállalással kapcsolatos szabályokat, miért nem volt jó az a törvény, amely elvileg novemberben lépne hatályba. Vendégünk volt Hornyák József, a Portfolio makroelemzője. A második blokkban az amerikai államkötvények hozamának emelkedéséről volt szó, amely a bankok által tartott kötvények leértékelődéséhez vezet. Ez akár egy bankválság előszele is lehet a későbbiekben. Erről Nagy Botondot, a Portfolio pénzügyi elemzőjét kérdeztük. A harmadik részben a friss ipari adat volt a téma, amelyet Madár Istvánnal, a Portfolio vezető makroelemzőjével beszéltünk át.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés