Előfizetői tartalom

Ki a felelős Izraelben a szombati összeomlásért?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében folytattuk az izraeli események elemzését. Szó volt arról, hogy milyen okok vezethettek a Hamász váratlan támadásához, milyen felelősség terhelheti Netanjahu kormányát és mennyire akaszthatja meg a háború Izrael és az arab országok közeledését. Vendégünk volt Novák Attila történész, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Goldziher Ignác Zsidó Történeti és Kulturális Kutatóintézet tudományos munkatársa. A második blokkban a még mindig magas, de már a 10 százalékos értékhez közeledő inflációról volt szól. Erről Beke Károlyt, a Portfolio makroelemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Amir Levy/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés