Előfizetői tartalom

Bankcsődhullámot indíthat az amerikai áttörés?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy 16 éve nem látott szintet tört át az amerikai tízéves kötvényhozam, ami a kisebb amerikai bankok működését is veszélyeztetheti. A témáról Beke Károlyt, a Portfolio makroelemzőjét kérdeztük. A második részben a friss bérstatisztikával foglalkoztunk, amely ebben az esetben augusztust jelent. A reálbérek már csak minimális mértékben csökkentek és szeptemberben már jöhet a fordulat, de ez a hétköznapjainkat tekintve nem jelent komoly változást. Vendégünk volt Hornyák József, a Portfolio makrogazdasági elemzője.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés