Előfizetői tartalom

Nem lesz politikai alku a magyar EU-s pénzekről

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy mikor juthat végre európai uniós forrásokhoz Magyarország, és hogy inkább szakmai vagy politikai megállapodás látszik-e a horizonton. A témával kapcsolatban Szabó Dániel, a Portfolio EU-s ügyekkel foglalkozó elemzője volt a vendégünk. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy könnyen megkerülhető az a korlátozás az állampapírpiacon, mely szerint egy magánszemély egy befektetési szolgáltatónál csak 25 millió forintnyi PMÁP-ot jegyezhet le, erről Árgyelán Ágnest, a Portfolio pénzügyi elemzőjét kérdeztük.  

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: EU

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés